Bacskai Brigi

Vágó

Szeretem megfigyelni az embereket akár az utcán, a kávézókban, összejöveteleken. Figyelem a mozdulataikat, gesztusaikat, mikor hogyan reagálnak a másikra.
Azt imádom a vágásban, hogy ott másodpercenként 25 kockára lebontott pillanatokban tudom figyelni, érteni és érezni az embereket. Aztán ezekből az apró darabkákból, pillantásokból és rezdülésekből egy teljesen új világot kreálhatok.

Bohács Tamás

Hangmérnök

Színház- és Filmművészeti Egyetem BA szakán szereztem diplomát hangtervezésből.
Időközben ERASMUS gyakorlatot végeztem A HFF (Hochschule Film und Fernsehen) Berlini Egyetemen. Mesterképzést a Norvég filmművészeti Den Norske Filmskolen sound design szakirányba folytattam. 2007 óta tevékenykedem, mint helyszíni hangfelvételi mester játék- és dokumentumfilmekben. Hangutómunka területén, mint hangvágó, sound designer és projekt koordinátor. 2019-óta az EFA (European Film Academy) tagja vagyok.

Kiemeltebb munkáim:
Helyszíni hang: Virágvölgy (HU) Feature Kometen (NO) Feature Utómunka: A woman Captured (HU) doku. (20 díj, 60 nevezés) Lajkó - Cigány az ürben (HU) feature Stopping Traffic (US) docu. Welcome to Norway (NO) Feature Anderswo (DE) Feature DRIB (US) feature docu

Daubner Tibor

Daubner Tibor

CTO

2012 ben csatlakoztam a cégcsoporthoz 'riadt szemű' IT-s ként, azóta is folyamatosan erősítem a csapatot jelenlétemmel. Rengeteget tanulhattam a körülöttem dolgozó szakemberektől az évek során. Szeretem a megoldandó feladatokat, mérnökként igyekszem kreatívan a lehetőségeket kihasználva a legjobb megoldást megtalálni, létrehozni. CTO szerepkörben dolgozom utómunka stúdiónkban.
Két csodálatos lányom van, akik bearanyozzák a napjaimat :). Szeretek bringázni és a kutyáimmal Agilityzni. Nyitott vagyok a világra, szeretem az embereket.
Szeretnék továbbra is színt hozni a 4CUT életébe és mérnöki látásmódommal támogatni a folyamatos fejlődést.

Drasko Olívia

Sales asszisztens

Feladatom, hogy sales asszisztensként a legnagyobb segítséget nyújtsam a gördülékeny és eredményes munka érdekében.
Emellett aktívan írással foglalkozom immáron 5 éve a mindennapokban is.

Draskóczy Jakab

Sales manager

2014 óta a pénzügyek világában mozgok,emellett pedig a Metropolitan egyetem
hallgatójaként azon dolgozom, hogy folyamatosan fejlesszem magam. Célom, hogy
tudásommal folyamatosan segítsem a 4CUT növekedését partnerek, támogatók
bevonásával.

Fekete Zsuzsa

Gyártásvezető

„Fekete Zsuzsa, a 4Cut gyártásvezetője. Terepe a kommunikáció, kapcsolattartás - önállóan és közösen, minőségi együttműködésben, 20 év tapasztalatával.
Két agyféltekés. Bal oldalról precíz, felelősségteljes, minden szálat egyszerre mozgató ütemterv-guru, jobb oldalról lelkes, lojális, együttműködő, közös célban gondolkodó jókedv-varázsló.

Csapatjátékos. A közös munkavégzés inspirálja, feltölti, s az ebből szerzett energiát visszaforgatja a projekt működésébe, hulláminspirálva a csapat minden játékosát.

Ingyen adja a mosolyt, amiért még fizetni is érdemes, sok van neki belőle.” (Galli Kriszta)

Halhai Gergő

IT architect

Halhai F. Gergő, másfél éve 4cut munkatárs. 4 éve vagyok a média világában.
Szeretek futni, bringázni és felfedezni a világot. Célom a bakancslistám minden
bejegyzésének kipipálása, ami igaz bővül szépen lassan, de remélem nem olyan
gyorsan, mint teljesíteni tudnám. Nagyon szeretem a japán kultúrát.
Gyerekkoromban mindig olyan lovag akartam lenni, aki megmenti a sárkányokat a
gonosz hercegnőktől......

Jancsó László

Ügyvezető

Írhatok bármit, úgyis olyannak ismernek meg az emberek, amilyen szituációban találkozunk
és annyit értenek meg belőlem, amit legkönnyebb befogadniuk. 🙂
#egykeptobbetmondezerszonal

Kapitány Emese

VFX gyakornok

Ötletelek, tervezek, tanulok, gyakorlok. Animáció szakos hallgatóként tevékenykedem, mellette igyekszem rendezői és rajzos képességeimet gyakornokként kamatoztatni. Nem szoktam hallatni a hangom, remélem a munkáim mesélnek majd helyettem! 🙂

Katona Balázs

Hangmérnök

Körülbelül tíz évvel ezelőtt elkezdtem zeneszerkesztéssel és -írással tölteni a szabadidőmet, lényegében emiatt lettem hangmérnök. Főként hangrögzítéssel és -utómunkával foglalkozom az alábbi területeken:
kereskedelmi reklámfilmek, televíziós sorozatok, élőzenei koncertek.

Eddig nagyjából ezerötszáz produkció hanganyagával dolgoztam, kikapcsolódásként télen törökfürdőzéssel, nyáron pedig rendszertervezéssel töltöm az időmet.

Kristóf Márton

Hangmérnök

Mesterdiplomámat Angliában, a National Film and Television School-on szereztem, majd néhány évig Londonban dolgoztam és szereztem tapasztalatokat az angliai filmes életben. Előtte a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanultam, szintén filmhangkészítést. Az egyetem alatt mikrofonosként több magyar- és nemzetközi produkcióban részt vettem, mint például a Suszter, Szabó, Baka, Kém, a Borgiák, vagy az 1945.

Az utóbbi években elsősorban utómunka hangmérnökként tevékenykedem tv-sorozatban, nagyjátékfilmben és egész estés dokumentumfilmben, mint például az Aranyélet, a Lajkó - cigány az Űrben, vagy az Egy Nő Fogságban.

Olajos Gergő

Vágóasszisztens

Egy vendéglátós szakközép majd az ELTE info kara után sodródtam valahogy a média területére valamikor 2014-ben, és azóta is itt teszem a dolgom vágóasszisztens és ingest operátorként.
Hobbim a falmászás, az íjászat, és a terrarisztika. Nem szeretem a sóska főzeléket, valamint azokat az embereket, akik cukorral eszik a túrós tésztát.

Puszta Márk

Hangmérnök

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem sound design képzése után kerültem a 4CUT berkeibe. Úgy érzem, jó helyen vagyok, hogy bizonyítsam meglévő tudásomat és tovább tanuljak a körülöttem lévő hangmérnököktől. Eddig főleg vizsgafilmek hangján dolgoztam, és készen állok, hogy professzionális környezetben folytassam a munkát.

Szentesi Zsol

Producer

„Making business – making fun” – hallottam többször tengerentúli filmkészítő körökben.

Örülök, hogy ez a szakmám, a munkám és a hobbym is egyben. Szeretem a tervezést, amikor szárnyál a fantázia. Aztán szeretem a kollégáim fantáziáját, hogy megtalálják a megoldást az ötletek megvalósítására. Aztán szeretem a megvalósítás feszültségét, amikor még bizonytalanok vagyunk: vajon elég jó-e az anyag a „dobozba”?
Meg nagyon jó a feszültség akkor is, mikor először mutatjuk be az eredményt.

És amikor elégedettem nézem az eredményt, egyszer csak elkezd egy gondolat
motoszkálni...

Hát, ilyen ez... Making business – making fun.

Várhegyi Emese

Szerkesztő

Szeretem azt az érzést, amikor a belső, kusza gondolataim papírra írva, egyszer csak
összeállnak egységes szöveggé.
A 4CUT studió berkein belül főként filmekről és az aktuális eseményekről írok ajánlókat,
beszámolókat a honlapra és a facebook oldalra.

Várhegyi Rudolf

Hangmérnök H.A.E.S.

Számos animációs film, tv film, reklámfilm és játékfilm felvevő- és stúdióhangmérnöke vagyok. Szakmai tevékenységemet a Magyar Filmgyártó Vállalatnál kezdtem. Több mint 8 éve csatlakoztam a 4CUT studióhoz, a filmkészítés csapat munka, itt is arra törekszem, hogy kreatív közösségi műhelyként tudjunk tevékenykedni!
A hobbim és a munkám között nincs nagy választóvonal, tapasztalataimat szívesen megosztom olyanokkal, akit érdekel a film és a hangkészítés, több iskolában tanítok, részt veszek filmes táborokban és workshopokon.

Vendli Barnabás

Hangmérnök

Pályakezdő hangmérnökként szíves fogadtatásban részesültem a cégnél lassan egy éve, a hangutómunka széles palettája tárult elém. A post production mellett egy acapella együttes élőzenés hangosításával is foglalkozom. Hobbijaim közé tartozik a falmászás, filmezés, deszkázás. További tudással gyarapodva, célom a filmes hang rejtelmeinek elsajátítása.