Bohács Tamás

Hangmérnök

Színház- és Filmművészeti Egyetem BA szakán szereztem diplomát hangtervezésből.
Időközben ERASMUS gyakorlatot végeztem A HFF (Hochschule Film und Fernsehen) Berlini Egyetemen. Mesterképzést a Norvég filmművészeti Den Norske Filmskolen sound design szakirányba folytattam. 2007 óta tevékenykedem, mint helyszíni hangfelvételi mester játék- és dokumentumfilmekben. Hangutómunka területén, mint hangvágó, sound designer és projekt koordinátor. 2019-óta az EFA (European Film Academy) tagja vagyok.

Kiemeltebb munkáim:
Helyszíni hang: Virágvölgy (HU) Feature Kometen (NO) Feature Utómunka: A woman Captured (HU) doku. (20 díj, 60 nevezés) Lajkó - Cigány az ürben (HU) feature Stopping Traffic (US) docu. Welcome to Norway (NO) Feature Anderswo (DE) Feature DRIB (US) feature docu

Daubner Tibor

Daubner Tibor

CTO

2012 ben csatlakoztam a cégcsoporthoz 'riadt szemű' IT-s ként, azóta is folyamatosan erősítem a csapatot jelenlétemmel. Rengeteget tanulhattam a körülöttem dolgozó szakemberektől az évek során. Szeretem a megoldandó feladatokat, mérnökként igyekszem kreatívan a lehetőségeket kihasználva a legjobb megoldást megtalálni, létrehozni. CTO szerepkörben dolgozom utómunka stúdiónkban.
Két csodálatos lányom van, akik bearanyozzák a napjaimat :). Szeretek bringázni és a kutyáimmal Agilityzni. Nyitott vagyok a világra, szeretem az embereket.
Szeretnék továbbra is színt hozni a 4CUT életébe és mérnöki látásmódommal támogatni a folyamatos fejlődést.

Jancsó László

Ügyvezető

Írhatok bármit, úgyis olyannak ismernek meg az emberek, amilyen szituációban találkozunk
és annyit értenek meg belőlem, amit legkönnyebb befogadniuk. 🙂
#egykeptobbetmondezerszonal

Kapitány Emese

VFX gyakornok

Ötletelek, tervezek, tanulok, gyakorlok. Animáció szakos hallgatóként tevékenykedem, mellette igyekszem rendezői és rajzos képességeimet gyakornokként kamatoztatni. Nem szoktam hallatni a hangom, remélem a munkáim mesélnek majd helyettem! 🙂

Katona Balázs

Hangmérnök

Körülbelül tíz évvel ezelőtt elkezdtem zeneszerkesztéssel és -írással tölteni a szabadidőmet, lényegében emiatt lettem hangmérnök. Főként hangrögzítéssel és -utómunkával foglalkozom az alábbi területeken:
kereskedelmi reklámfilmek, televíziós sorozatok, élőzenei koncertek.

Eddig nagyjából ezerötszáz produkció hanganyagával dolgoztam, kikapcsolódásként télen törökfürdőzéssel, nyáron pedig rendszertervezéssel töltöm az időmet.

Kristóf Márton

Hangmérnök

Mesterdiplomámat Angliában, a National Film and Television School-on szereztem, majd néhány évig Londonban dolgoztam és szereztem tapasztalatokat az angliai filmes életben. Előtte a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanultam, szintén filmhangkészítést. Az egyetem alatt mikrofonosként több magyar- és nemzetközi produkcióban részt vettem, mint például a Suszter, Szabó, Baka, Kém, a Borgiák, vagy az 1945.

Az utóbbi években elsősorban utómunka hangmérnökként tevékenykedem tv-sorozatban, nagyjátékfilmben és egész estés dokumentumfilmben, mint például az Aranyélet, a Lajkó - cigány az Űrben, vagy az Egy Nő Fogságban.

Puszta Márk

Hangmérnök

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem sound design képzése után kerültem a 4CUT berkeibe. Úgy érzem, jó helyen vagyok, hogy bizonyítsam meglévő tudásomat és tovább tanuljak a körülöttem lévő hangmérnököktől. Eddig főleg vizsgafilmek hangján dolgoztam, és készen állok, hogy professzionális környezetben folytassam a munkát.

Szentesi Zsol

Producer

„Making business – making fun” – hallottam többször tengerentúli filmkészítő körökben.

Örülök, hogy ez a szakmám, a munkám és a hobbym is egyben. Szeretem a tervezést, amikor szárnyál a fantázia. Aztán szeretem a kollégáim fantáziáját, hogy megtalálják a megoldást az ötletek megvalósítására. Aztán szeretem a megvalósítás feszültségét, amikor még bizonytalanok vagyunk: vajon elég jó-e az anyag a „dobozba”?
Meg nagyon jó a feszültség akkor is, mikor először mutatjuk be az eredményt.

És amikor elégedettem nézem az eredményt, egyszer csak elkezd egy gondolat
motoszkálni...

Hát, ilyen ez... Making business – making fun.

Várhegyi Rudolf

Hangmérnök H.A.E.S.

Számos animációs film, tv film, reklámfilm és játékfilm felvevő- és stúdióhangmérnöke vagyok. Szakmai tevékenységemet a Magyar Filmgyártó Vállalatnál kezdtem. Több mint 8 éve csatlakoztam a 4CUT studióhoz, a filmkészítés csapat munka, itt is arra törekszem, hogy kreatív közösségi műhelyként tudjunk tevékenykedni!
A hobbim és a munkám között nincs nagy választóvonal, tapasztalataimat szívesen megosztom olyanokkal, akit érdekel a film és a hangkészítés, több iskolában tanítok, részt veszek filmes táborokban és workshopokon.

Vendli Barnabás

Hangmérnök

Pályakezdő hangmérnökként szíves fogadtatásban részesültem a cégnél lassan egy éve, a hangutómunka széles palettája tárult elém. A post production mellett egy acapella együttes élőzenés hangosításával is foglalkozom. Hobbijaim közé tartozik a falmászás, filmezés, deszkázás. További tudással gyarapodva, célom a filmes hang rejtelmeinek elsajátítása.