A hetedik Friss Hús Filmfesztiválon találkozhattunk Csata Hanna Balansz című kisfilmjével március 25. és 31. között melynek hangutómunkáját Márton Kristóf készítette a 4CUT stúdióban.

Karola (Waskovics Andrea) húszas éveiben járó fiatal lány. Napközben egy edzőteremben mixeli saját zenéit, de lelki szemei előtt szakmailag elfogadott elektronikus zenészként áll a pult mögött. Együtt él barátjával, Balázzsal (Zsigri Bálint) megszokott módon tengetve a fiatal párok életét. Egyik este a lány találkozik egy klub tulajdonosával, aki a megismerkedésük után lehetőséget biztosít Karolának, hogy fellépjen. A buli időpontja azonban egybeesik a külföldi nyaralásukkal, amit Balázs már leszervezett. A lány döntési helyzetbe kerül. Válassza a konfliktus mentes beletörődést és menjen el barátjával Montenegróba vagy helyezze előtérbe magát és a karrierjében való előre lépést, vállalva, hogy Balázst megsérti.  A lány saját magában próbál dűlőre jutni. Elfojt minent, amit ki kellene mondania.  A valódi kommunikáció hiánya miatt végül a lány úgy dönt, hogy elmegy a nyaralásra barátjával.

Az elnyomott feszültség végül utat tör magának, de soha nem tudhatjuk előre, hogy ezt milyen formában teszi. A film rávilágít a ki nem mondott szavak fontosságára és arra az ingoványos talajra szerelem és önbecsülés között, ahol gyakran elmosódnak a határok és túl későn vesszük észre, hogy nem látjuk önmagunkat.