A rákospalotai tehetséggondozás eredménye a fiatal alkotó, Teszler Tamás sikere. A 4CUT post digital is támogatta, Várhegyi Rudolf hang-utómunkálatokban nyújtott segítségével az Egy nap kezdete című 20 perces rövidfilmjét.

2015. március 25-29-ig harmadszor rendezte meg a Daazo a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált, amely két év alatt az egyik legjelentősebb rövidfilmes eseménnyé nőtte ki magát Magyarországon.

Tavaly itt mutatkozott be Teszler Muszter című alkotásával, idén az Egy nap kezdete a nomináltak közé került. Ebben is egy szereplőt követünk végig, a történet: a főszereplő, akit Váli Miklós alakít, egy kávézót nyit. A szépen komponált plánok, a lassítások, az atmoszféra-teremtés eszközei néhol kicsit öncélú használata nem hozott nem várt díjat, mert a nemzetközi mezőny nagyon erős volt.

Még 2014-ben hirdette meg azt a forgatókönyv pályázatát a rákospalotai Csokonai Művelődési Központ, amelyen az akkor elsőfilmes Teszler Tamás Egy nap kezdete című produkciójával a nyertesek közé került.

Abban az évben ötven pályázati anyag érkezett a szervezőkhöz, amelyből három film alkotói forgathatták le kisfilmjüket a XV. kerületi önkormányzat támogatásával.

A Sándor Pál vezette és Bezerédi Zoltán, Petrányi Viktória, Libor Anita, László Tamás alkotta zsűri választotta ki Csicskár Dávid Reggeli látogató, Bán Attila A paradicsom és Teszler Tamás Egy nap kezdete című alkotását. A filmek a Laokoon Filmgroup koprodukciójában készültek. A kisfilm premierje a RöFi kisfilmfesztiválon volt, majd januárban az Örökmozgó moziban tűzték műsorra, és most a Friss Húson vetítették.