A FELESÉGEK LUXUSKIVITELBEN című reality sorozat a Viasat 3 saját gyártásban indult el első évadával 2017-ben, majd a sikeres kezdés után a második évaddal már 2018 tavaszán találkozhattak a nézők. A szériákon keresztül hat gazdag és sikeres nő káprázatos világába pillanthatunk bele. A szereplők különböző életvitelt folytatnak, van közöttük színésznő, gyermekruha tervező, étteremtulajdonos, anyuka, modell, üzletasszony, de mindannyiuk életében közös pont, hogy feleségek. Azonban a felső tízezrek élete nem csak a csillogásról és a luxusról szól. Bővelkedik a sorozat drámákban és megbotránkoztatásokban is.

Feleségek Luxuskivitelben, 4cut stúdió

A sorozat az amerikai The Real Housewives formátum alapján készült. A valóságshow célja, hogy a nézők betekintést nyerhessenek az Egyesült Államok különböző régióiban élő gazdag háziasszonyok életébe.

A Viasat 3 műsora által mi is részesei lehetünk külföldi utazásoknak, látványos luxus partiknak, pompázatos esküvők fényűző világának és persze betérhetünk a legexkluzívabb boltokba, hogy felpróbáljuk a legborsosabb árú cipőket és ruhákat.

Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, Farkas Rita, Yvonne Dederick és Polgár Tünde mind határozott és karakán személyiségek. Mindenről meg van a saját véleményük és persze egymásról is. Miközben epizódról epizódra megismerik egymást úgy éleződnek ki közöttük éles viták, bonyodalmak, azonban a közös egyetértés, a luxus és a fényűzés szeretete a végén mindig összehozza a szereplőket.

 

Az sorozat mindkét évad utómunka folyamatai a 4CUT stúdióban zajlottak.

„A legnagyobb kihívás számunkra – a reality műfajból adódóan – hogy nem mindig ideális felvételi technoloogiával készült anyagok lettek felvéve. Például ilyen helyzet volt, amikor egy mobiltelefonnal egy mozgó autóban, zajos környezetben és gyenge fényviszonyok között készült nyersanyagot kellett hozzáillesztenünk a broadcast eszközökkel rögzített felvételhez” – emlékezik vissza a munkafolyamatokra Szentesi Zsol a 4CUT stúdió kreatív producere.

Alkotók 1. évad:

Gyártó:                     Show&Game
Producer:                 Koós György, Oláh Károly, Závodszky Zoltán
Kreatív producer:     Jancsik Zita
Felelős szerkesztő:  Schuster Katinka
Műszaki vezető:       Daubner Tibor
Utómunka:               4CUT post digital

Alkotók 2. évad:

Gyártó:                               Scripted Productions
Producer:                           Hámori Barbara
Kreatív producer:               Jancsik Zita
Gyártási igazgató:              Zelend Nikoletta
Felelős szerkesztő:            Ősz Edit, Keindl Dávid
Műszaki vezető:                 Daubner Tibor
Utómunka gyártásvezető:  Jancsó László
Utómunka koordinátor:      Fekete Zsuzsa
Utómunka:                          4CUT post digital

English summary: The US TV series format “The Real Housewives” has been launched in  Hungary by Viasat. Through the series, we can see the dazzling world of six rich and successful women. The players have different lifestyles, is among them actress, children’s clothing designer, restaurant owner, mother, model, businesswoman, but all of her life in common that wives. However, the life of the “millionairs” is not just about glitter and luxury. It is abundant in the series of dramas and scandals. The complete post production service of the Hungarian TV reality show was provided by 4 CUT Post Digital Studio.