A Maradj talpon, Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője visszatért a képernyőre! Gundel Takács Gábor kvízműsora eddig is több száz estén át szórakoztatta a nézőket, és most folytatódik a sorozat a Duna World műsorán. Az új évad első adását szeptember 25-dikén tűzte műsorára a közszolgálati csatorna.
A műsor 2013-ban megnyerte a Televíziós Újságírók Díját vetélkedő kategóriában, míg házigazdáját, Gundel Takács Gábort, 2013-ban és 2014-ben is a legjobb műsorvezetőnek választották. A Now&Media Group alapköve, a CEDA – Szentesi Zsol producerrel – szolgáltatja idén is a sikeres produkció felvételéhez szükséges minden technikát és technológiát, mint a gyártó MTVA alvállalkozója, a 4CUT post digital pedig az utómunkálatokért felel.

A bulvár média csak a sajnálatos tragédiával foglalkozott a múlt héten, holott a 2011 óta rendületlen népszerűséggel sugárzott műveltségi show-műsorban több ezren fordultak meg, és több millió Forintot vittek haza a játékosok.

De hát a tabloid már csak ilyen… The show must go on! Így hát mi is folytatjuk, és igyekszünk minél inkább hozzájárulni a televízióműsor sikeréhez, hiszen estéről-estére mi is végig drukkolunk a játékosoknak, és persze a népszerű műsorvezetőnek is, Gundel Takács Gábornak, hogy minél tovább: Maradj talpon!