Március 25. és 31. között az egész estés nagyjátékfilmek kispadra kerülnek és a legújabb magyar és külföldi rövid produkciók veszik át a helyüket a Friss Hús Nemzetközi Filmfesztivál keretében. A Toldi moziban évről évre debütálnak, később komoly fesztiválokon induló művek. Például itt láthatta a közönség először Deák Kristóf Oscar díjas Mindenki című kisfilmjét.

Idén is remek összeállítást láthatunk, többek között Lengyel Balázs HÁRMASBAN című alkotását, amely még a nagy sikerű Lajkó- cigány az űrben mozifilm előtt forgott 2016-ban. A helyszíni hangot Várhegyi Rudolf rögzítette, a hangutómunkát pedig Márton Kristóf készítette a 4CUT stúdióban. A filmben egy kedves, jómódú orvos férj és feleség életébe csöppenünk bele. Halász Judit és Bálint András párosát 1970-ben ismerhettük meg Szabó István Szerelmesfilm című művéből. Az eltelt évek ellenére az összhang azóta sem változott a két színész között.  A nyugdíjas éveikben járó Veronika egy különleges születésnapi ajándékkal szeretné meglepni Tibort. Felhív a lakásukra egy prostituáltat, akit Sztarenki Dóra alakít.

A helyzet szülte komikus jelenetek mosolyra fakasztják a nézőt, hiszen az elképzelt édes hármas persze nem úgy alakul, ahogy Veronika elképzeli. A szerethető karakterek mellett az ember olyan kényelmesen helyezkedik bele a moziszékbe, mint Veronika a film végén Tibor ölelésébe, hiszen egy összeszokott szeretetteljes párt nem lehet kizökkenteni semmivel a hétköznapok megszokott ritmusából.