Hadas Kriszta legújabb műsorában 10 várandós anyuka és családjuk életébe csöppenhetünk bele a JÖN A BABA című reality sorozatban.  Végig követhetjük a babavárás időszakát, a szülést és az utána következő kisbabás heteket. A széria amellett, hogy az áldott állapot természetes és csodálatos mivoltjára koncentrál, nem az idealizált sablonokra helyezi a hangsúlyt. A műsorban naturalista szemléltetési móddal a valóságot látjuk, köntörfalazás nélkül. Nincs előre megírt forgatókönyv, az egyedi sorsokat és a váratlan helyzeteket a való élet adja.

Jön a baba, Hadas Kriszta, 4cut stúdió
Hadas Kriszta és a család a szülőszobán. Forrás: www.facebook.com

A filmekben részesei lehetünk többek között egy fiatal huszonéves pár életének, akik rögtön ikrekkel lesznek várandósak, egy másik pár történetének, akik csak petesejt-donációval vállalhatnak gyereket sokadik próbálkozásra. Megismerkedhetünk egy vagány fiatal egyedülálló lánnyal és leendő kisbabájával, illetve az épp már a biztonságos szülési kort meghaladó idősebb anyukával.

A megindító történetek segíthetnek a külsőségek világában rávilágítani erre a természetes folyamat mindenkit érintő kérdéseire.

A 4CUT stúdió közreműködésével történt a JÖN A BABA vágott anyagainak véglegesítése és kiadása. A sorozat hangutószinkronja is a stúdió berkein belül készült el.

Alkotók:

  • Főszerkesztő-műsorvezető: Hadas Kriszta
  • Producer: Máté Krisztina
  • Felelős szerkesztő-videoújságíró: Kéky Kira
  • Operatőr: Benke Ottó, Rácz Balázs
  • Vágó: Szirti Anina
  • Hangmérnök: Botházi Csaba, Szalay Tamás