Ez a KaCsa nem kacsa! A Keresem a családom docureality show hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére. Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu családegyesítő műsorának stábja a nagy sikernek köszönhetően már a második évadot gyártja. A 4CUT post digital stúdiójában a leforgatott epizódok utómunkálatai folyamatosak, az egyik montírozónk a hét minden napján a produkció rendelkezésére áll.

Novembertől tűzte műsorára Magyarország legnézettebb csatornája, az RTL Klub a közkedvelt televíziós műsorszámot. A Keresem a családom újabb történeteit Máté Krisztina producer és Hadas Krisztina főszerkesztő abból a közel háromezer sztoriból választotta ki, akik a műsor indulása óta vette fel a kapcsolatot a szerkesztőséggel. A jelentkezők ilyen nagy számával a tévés matuzsálemek (bocs) nem is számoltak, meghatóbbnál meghatóbb levelek és könnyel-teli hívások keltettek alkalmasint óriáshullámokat az érzelmeken. Hiába az első széria tapasztalatai, mivel ezek a históriák nem fikciósak, hanem abszolút valóságosak, és persze mindegyik egyedi, nem volt könnyű dolga a csapatnak.

Az RTL Klub már akkor megrendelte a folytatást, amikor még az első évadot vetítették a magas nézettségi adatokra hivatkozva. Ennél nagyobb elismerést egy műsor szerkesztősége nem is kaphat. Az új, kb. 11 epizód néhány része már dobozban van, folyamatosan zajlik a vágás, montírozás, valamint a hangutómunka, illetve vannak olyan családok, akikkel még forgatnak. A műsor sikeréhez, úgy gondolom, a 4CUT rugalmasságával, professzionalizmusával, magas technikai, technológiai tudásával járult hozzá, és ennek köszönhető, hogy a gyártás egyik meghatározó részét, a teljes utómunkát tőlünk rendelték meg ismét. Sok sikert a második évadhoz is csajok!