Ki az a férfi, aki összeköti a Bond filmeket Harry Potterrel, a Pink Floyddal, és még számtalan amerikai szuperprodukcióval? Ő nem más, mint Eddy Joseph, aki kétség kívül az egyik legtehetségesebb és legizgalmasabb életúttal rendelkező hangmérnöklegenda. A 79 éves Supervising Sound Director már 40 éve dolgozik az Államokban és az Egyesült Királyságban olyan filmekben, mint a Casino Royal, a Quantum csendje, Evita, Interjú a vámpírral, Hannibál ébredése vagy az Ellenség a kapuknál.

Bohács Tamás FFL diplomája

Bohács Tamás FFL diplomája

A hétvégén Eddy Joseph, a filmjeiből kiválogatott részletek alapján osztotta meg tapasztalatait és élményeit egy 2 napos workshop keretén belül.

Bohács Tamás, a 4CUT hangmérnöke nemrég tért vissza Londonból, ahol részt vett ezen a tanfolyamon.

„Nagyon élveztem ezt a csoportos képzést. A világ minden tájáról, még Dél-Afrikából is jöttek érdeklődők. Az interaktív képzésen Eddy Joseph különböző munkáin keresztül kerültünk közelebb egy tapasztalt Supervising Sound Editor munkafolyamatához. Hogyan kell a teljes produkció alatt felügyelni a hangszekciót, megfelelő költségvetést összeállítani vagy a legmegfelelőbb kommunikációs formákat megtalálni az alkotás folyamata során”

Eddy Joseph Bohács Tamással

Eddy Joseph Bohács Tamással